pátek 28. srpna 2015

Beauty nákupy a novinky!!

Ahoj všichni! Dnes jsem si pro Vás připravila Beauty nákupy a novinky! Jelikož jsem už některé stihla trochu otestovat, rozhodla jsem se nákupy a novinky neudělat společně s koupeným oblečením, protože by to bylo nejspíš na dlouho. :)
No, ještě než se na to vrhnem, tak jsme založily instagram!! To znamená, že o nás můžete vědět ještě víc. Najdete nás tedy pod jménem Styleinthewords. Budeme rády když nás budete sledovat jednak jak na blogu tak právě i na instagramu. :) 
Teď už ale pojďme na to!

úterý 25. srpna 2015

Must have for TRAVELLING

 Prázdniny jsou pro většinu z Vás asi synonymem pro cestování. Vzhledem k tomu, že je poslední srpnový týden, tak už asi většina z Vás má své prázdninové putování úspěšně za sebou a teď se pomalu, ale jistě, připravuje na následující deseti měsíční čekání ve školních lavicích na ty další. I tak jsem se rozhodla vytvořit tento článek, ve kterém bych Vás ráda seznámila s věcma, bez kterých nikdy neodjíždím. Ať je jaro, léto, podzim nebo zima, ať cílem mé cesty je apartmán u moře, chatová osada v severních Čechách, horský hotel nebo kemp u Vltavy a ať účel pobytu je lyžování, vodák, tábor, dovolená nebo prostě jen školní výlet, tyto věci to mají jasné a jedou se mnou.


pátek 21. srpna 2015

My beauty tips & tricks

Zdravím :).
Rozhodla jsem se založit novou sérii článků. Jedná se (jak už asi z názvu víte) o MY BEAUTY TIPS & TRICKS. Články budou obsahovat vždy čtyři tipy a nápady týkající se kosmetiky. Nezaměřím se jen na určitý proces (např. malování, nebo odličování). Nechám si v tomhle volnou ruku a tak můžete čekat tipy z nejrůznějších odvětvích. Všechny tyto triky jsou mnou samou vyzkoušené. Doufám že vás tato série bude bavit a pomáhat.

#I ... s šampónem nešetřit
Už to bude nejspíše rok co jsem si začala umývat vlasy dvojitou dávkou šampónu. Tedy na dvě části. Nejdříve nanesu jednu dávku o velikosti vlašského ořechu (přibližně, teď s kratšími vlasy méně), napěním a smyji. Potom druhou. To už jsou vlasy zbavené té největší mastnoty a tak stačí opravdu malinko šampónu a opět napěním a smyji. Nezabere to dlouho a když už si je umývám... Vlasům dáte možnost aby vydržely déle nemastné a to za to stojí. A zároveň je pořádně odmastíte. Proces můžete opakovat obmytí.

úterý 18. srpna 2015

Music....is always a good idea!

Hudba.Věc, jejíž počátky sahají až do samého pravěku, kde (pravděpodobně) lidé vytvářeli hudbu pomocí různých nástrojů nebo pomocí svého těla. Snažili se pohybovat do rytmu a vydávat zvuky. Sice se toto asi za úplnou hudbu pokládat nedá, ale byla to nějaká snaha o cosi rytmického a melodického. S měnící se dobou se měnil i styl hudby, rodily se hudební osobnosti, začali se vyrábět různé hudební nástroje a později dokonce i věci jako přehrávače, rádia, MP3 atd.
No teď ale konec vykládání o historii, protože někoho to může nudit (přiznávám, dějepis taky není ve škole můj nejoblíbenější). Pojďme se vrhnout na to, co bych Vám chtěla dneska říct.

pátek 7. srpna 2015

Typy postav

Ahoj. :)
Dneska bych se chtěla zaměřit na problematiku postav u žen. Myslím, že nejsem sama, která si po vánočních svátcích naplánuje jak se tentokrát vyhne sladkostem a naopak nasadí pořádnou dávku sportu. Jak už to ale bývá svůj slib nesplní a s létem přichází i spousta zmrzliny. A řekněme si upřímně, kdo by se chtěl kontrolovat v těchto horkých dnech. Proto vám přináším tipy, jak své nedostatky skrýt a neupozorňovat na ně. A zároveň tleskám těm, kteří jsou se svojí postavou spokojeni.
Určitě jste si už všimly nejen rozdílu centimetrů v obvodu, ale také i celkového tvaru těla. Vypíchnu jen ty nejzákladnější. Jablko, hruška, přesýpací hodiny a tužku (pravítko,..). Dále své tělo můžete porovnat například s tvarem trojúhelníku a obráceného trojúhelníku, diamantu, kapky, oválu či osmičky.

úterý 4. srpna 2015

Oblíbenci za červenec

 Krásný den všem!

 Dneska jsem si pro Vás připravila příspěvek, který bude vycházet každý měsíc v trošku jiné podobě a pravděpodobně i od někoho jiného. Podle názvu jste asi poznali, že jde o Oblíbence. Budou to tedy vždycky oblíbenci za uplynulý měsíc a to v kategoriích: 1. Kosmetický produkt - dekorativní
                                                                                           2. Kosmetický produkt - pečující
                                                                                           3. Pár bot NEBO Doplněk
                                                                                           4. Kousek oblečení NEBO Doplněk
                                                                                           5. Písnička NEBO Seriál/Film
                                                                                           6. Aplikace NEBO Elektronika
                                                                                           7. Jídlo NEBO Recept NEBO Pití 
                                                                                           8. Různé :) (např. Místo, Fotka, Kniha,                                                                                                       Obchod....prostě cokoliv, co nás napadne)